Monday, November 7, 2016

Rohan a világ, már nem mész el új hacukát vásárolni, nem jelentkezel be a kozmetikushoz, nem kérsz időpontot a fodrásztól, hanem frissíted a profilodat, ahol az ismerkedés egy kattintással kezdődik. Mondván az idő kevés, a választék legyen nagy, és az elvárás is szempont. Talán már bizonytalan sem vagy, hogy a számítástechnikát kéne fikázni, vagy az embereket, mert működik, használják, és sokaknak összejön. Néha túl is fejlődött, megjelentek "célratörő" oldalak is, ahol az emberi lélek és a humánum megy a süllyesztőbe, csak a pofavizit számít - az meg vagy kell, vagy nem. Ott mindössze annyi a feladat, hogy a polgártársakat tetszikeled-e vagy sem - a módszer felületes, és az ebből kialakuló kapcsolatok nagy része is az lesz. Van köztük szenegáli is, aki már első látásra beléd szeret és elvárná, hogy küldj neki pénzt, hogy oda tudjon utazni hozzád. A lényeg, hogy gyakorlatilag korlátlan tárháza van a társkereső oldalaknak és a potenciális jelölteknek.

No de honnan lehet tudni, hogy komolyak-e a másik szándékai?

1. Talán az egyik legárulkodóbb vészharang, ha folyton elodázza a személyes randevút, és minden alkalomra van kifogása, hogy miért is nem alkalmas. Legyen gyanús, mert ilyenkor vagy tartalékpályás vagy, de előfordulhat az is, hogy van már társa.

2. Azonnal lehozza neked a csillagokat! Aki ontja a bókokat, ráadásul úgy, hogy még csak nem is találkoztatok, annak megkérdőjelezhető az őszintesége.

3. Légy résen, gyűjts információt! Tájékozódj - például a közösségi oldalakon - , hogy valóban igazak-e az állítások, amiket az illető magáról megadott (legalább az iskola, munkahely stimmeljen...)

4. Sablonos, személytelen üzenetek. Itt gyanakodhatunk arra, hogy mindenkinek ugyanazt a körlevelet küldi, csak az aktuális nevet változtatja a megszólításban. Figyeljük arra, hogy mennyire szól nekünk, mennyire személyes.

Természetes az, hogy mindenki keresi a párját, de fontos tényező, hogy maradjunk a realitásoknál! Ha túlzott álmokat szövögetünk a másikkal kapcsolatban és a vágyainkat hatványozottan rávetítjük, akkor egy téves kép alakulhat ki. És nagy lesz az esélye annak, hogy a személyes találkozáskor felébredünk ebből az illúzióból, amely csalódáshoz vezet - és ez nem a másik hibája lesz.

hasznos tippek társkeresés internet


Megtekintések száma: 7799


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet