Jogi nyilatkozat és Felhasználási feltételek

A Felhasználási feltételek hatálya

Jelen „Felhasználási feltételek” a noimagazin.hu címen elérhető oldal használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a noimagazin.hu oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől.

Érintett felek

Szolgáltató: Clever Media Kft. (székhely: 1095 Budapest, Mester u. 61 fsz/3.; cégjegyzékszám: 01-09-178306; info@clevermedia.hu). Szolgáltató kijelenti, hogy Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, és a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság által vezetett cégnyilvántartásban szerepel.

Felhasználó: az oldal szolgáltatásait igénybe vevő személy. Felhasználó csak természetes személy lehet.

Az oldal célja, a szolgáltatás leírása

A noimagazin.hu honlapon főként életstílussal kapcsolatos cikkek jelennek meg. Emellett az oldal egyéb szolgáltatást is nyújt felhasználói számára.

Információk

Az oldalon közzétett információk kizárólag a tájékoztatást szolgálják. A Szolgáltató minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Védjegyek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A honlapon közzétett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosultüzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Szolgáltató jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

Az oldallal kapcsolatos minden szerzői jog a honlap Üzemeltetőjét illetve a Szolgáltatót illeti. A Szolgáltató a honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön a honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az Üzemeltető abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a honlapon található hivatkozással jutott oda.

A látogatóktól származó visszajelzések

A honlaplátogatóktól az üzemeltető info@noimagazin.hu e-mail címére küldött információkat a honlap üzemeltetője nem őrzi meg. Ezek a levelek megválaszolásuk után törlődnek a rendszerből.

Az oldalon, továbbá az oldalhoz kapcsolódó bármely web helyen („hotlink”) található információkat partnereink, illetve felhasználóink bocsátották rendelkezésünkre, így azokért, illetve azok helytálló, pontos tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Javasoljuk, hogy az itt található információk pontosságát más forrásból is ellenőrizze.

Felelősség

Az oldal üzemeltetője kizárja polgári jogi felelősségét mindazon közvetlen vagy közvetetett kárért, amely az oldalon közölt tartalom következtében keletkezetett.