Saturday, December 23, 2017

Átéltük a karácsonyt, ahogyan átéljük máskor is, de csak egyszer egy évben. Vajon tudod, mi minden idők legjobb karácsonyi dala?

Már hivatalosan is visszaszámlálunk karácsony reggeléhez, és mindnyájan tudjuk, hogy ez mit jelent: a Mikulás már gyakorolja a kényény-lecsúszást és a gyermekek édes áfonyáról és mézeskalcsról álmodnak!

És, bármerre megyünk, mindenhol klasszikus karácsonyi zene szól.

December végén, bárhova is tekerjük a rádiót, vagy bemegyünk egy boltba, kénytelenek vagyunk a minden idők egyik legnagyobb ünnepi slágereiből dalokat hallgatni.

Függetlenül attól, hogy Frank Sinatra kívánja, hogy „Legyen boldogok kis karácsonyod”, vagy Eartha Kitt mesél az ő „Mikulás bébi”-jéről, mindannyian tudjuk, hogy a dalok alkotják a zenei tájat ebben az évszakban!

De tudja, hogy mely dalok a legismertebbek?

Olyan sok karácsonyi dal van, és mindenkinek megvan a maga kedvence, de a valódi, tömegek által kedvenc lista meglepi majd.

Az IDŐ állította össze a minden idők 10 legkedveltebb karácsonyi dal listáját - list of the 10 most popular Christmas songs of all time – és néhány közülük, valóban meglepő.

Lehet, hogy egy kicsit jazzesebb dallamokat játszunk az ünnepi partikon, vagy más karácsonyi hepajon, de biztos, hogy komoly versenybe kerül a korábbi, klasszikus, egyszerűbb dalokkal.

Tekintse meg az alábbi videót, és ellenőrizze, hogy vajon jól saccolta-e a legnépszerűbb dalok listáját.

Ne felejtse el megosztani cikkünket a barátaival és a családjával!

Kattints a videó megtekintéséhez erre a linkre!

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 17281


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet