Thursday, December 14, 2017

Sophie Cousend, egy gyönyörű kislány születése után borzasztó felfedezést tett, - az első szülött gyermeke sohasem fogja megtapasztalni a normális gyermekkort.

Bluebell Cousen csípő dysplasiával (csípőficammal) született, ez egy olyan állapot, amikor az izületek nincsenek a helyükön. Emiatt, az orvosok azt jósolták, hogy nagy valószínűséggel soha nem teszi majd meg az első lépéseit, nem fog tudni járni.

Mindamellett, a 36 éves édesanya úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy az orvosok siralmasnak találták kislánya jövőjét, dokumentálni fogja gyermeke fejlődését. Sophie minden hónapban lefilmezte kislányát, az első felvételek 4 hónapos korában készültek.

Amikor Bluebell elérte a 11 hónapot, egy hihetetlen dolog történt. Elkapta azt a pillanatot, amikor a kislánya átsétált a szobán. (She captured her daughter walking across the room.)

Az időt rögzítő videón, egy, pufók 4 hónapos, vidám babát látunk a kamerába nézni, ahogy a kis rózsaszín székében ül. Ahogy folytatódik a videó, láthatjuk a növekedését, amint a hátáról a pocakjára fordul, ahogy boldogan letottyan, lábai a levegőben és, ügyetlenül megpróbálja magát felhúzni a földről.

A 8 hónapos korában készült videó azt mutatja, hogy egy kuncogó csecsemő az asztalra támaszkodva húzza fel magát álló helyzetbe, és egy gördülő játék segítségével az egyik lábát a másik elé teszi.

Amint kisétál a kamera látószögéből, már 11 hónapos korára vált, ahol könnyedén halad el a képernyő előtt, a saját lábán!

„Minden olyan gyorsan törtét, és olyan jó, hogy lefilmeztem, és majd visszanézhetjük”, magyarázza Sophie egy, a DailyMail-nek adott interjújában. „A továbbiakban is filmezni fogom a fejlődése különböző szakaszait. Azt még nem tudom, hogy meddig, de bizonyára jó lesz majd neki később, ha idősebb lesz, hogy visszanézheti magát kicsinek”.

Ha tetszett ennek az édesanyának az ötlete, hogy megörökíti a pillanatot, kérjük, ossza meg a videót a családjával és a barátaival. Talán más is ihletet meríthet belőle!

érdekes érdekesség motiváció


Megtekintések száma: 12423


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet