2016. december 11., vasárnap

Ez a kiváló recept hamar a család kedvence lehet.

Hozzávalók

  • 3 db nagy sárgarépa, csíkokra vágva
  • 2 db paszternák (fehér répa), csíkokra vágva
  • 1 db nagy hámozott édes burgonya, csíkokra vága
  • 1 kicsi tisztított sonkatök, csíkokra vágva
  • 3 evőkanál olíva olaj
  • 1 evőkanál frissen vágott kakukkű
  • Só és paprika

Elkészítés

1. Preheat oven to 425F; line 2 large baking sheets with foil. Combine carrots, parsnips, sweet potato and squash in a large bowl. Add olive oil, thyme, salt and pepper, and toss to coat.

Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra, két tepsit béleljük ki fóliával. A répákat, a tököt, és a burgonyát keverjük össze egy nagy tálban. Adjuk hozzá az olíva oljat, a kakukkfüvet, a sót és a borsot, majd terítsük szét a tepsikben.

2. A 35 – 40 perces sütés alatt kétszer keverjük meg, amíg aranybarnára sül és megpuhul. Forrón tálaljuk! Jó étvágyat!

Tápérték

  • Kalória 125
  • Zsír 5 g
  • Satfat 1 g
  • Fehérje 2 g
  • Szénhidrát 19 g
  • Fiber 4 g
  • Koleszterin 0.0 mg
  • Nátrium 183 mg 

konyha recept receptek őszi receptek édesség


Megtekintések száma: 18706


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet